Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Δελτίο τύπου της Αυτόνομης Πατριωτικής Κινήσεως Τριπόλεως «Δούρειος Ίππος»

40 χρόνια Δημοκρατίας 40 χρόνια Εθνικής Συμφοράς

Συμπληρώθηκαν 40 χρόνια από την ημέρα που ο Καραμανλής έφτανε μετά βαΐων και κλάδων στην Ελλάδα την στιγμή που ο «Αττίλας» έσφαζε με μανία. Είναι το ίδιο πρόσωπο που αναφώνησε όταν ήρθε προ των ευθυνών του «Η Κύπρος είναι μακριά». Κανείς δεν θα μιλήσει πλην ελαχίστων για τις παρασκηνιακές ευθύνες του Μακαρίου και του Καραμανλή, του Αβέρωφ και του Κίσινγκερ. Έχουν αρχίσει εδώ και χρόνια να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας τα άκρως απόρρητα έγγραφα. Η Κύπρος θυσιάστηκε για να «αποκατασταθεί η δημοκρατία» και οι μετέπειτα κυβερνήτες έφτασαν στο σημείο να υποδέχονται με τιμές τους κατακτητές …

Ντοκιμαντέρ για τους θρύλους και τους μύθους της Αρκαδικής γης.


Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Αφισοκόλληση για την γενοκτονία στην Παλαιστίνη!


Δελτίου Τύπου της «Αυτόνομης Πατριωτικής Κίνησης Τριπόλεως»


Στην Παλαιστίνη διαπράττεται για πολλοστή φορά γενοκτονία εξαιτίας των Σιωνιστών. Οι δολοφόνοι βομβαρδίζουν κατοικημένες περιοχές και σκοτώνουν γυναικόπαιδα αφού πρώτα έφεραν χιλιάδες κατοίκους της περιοχής σε απόγνωση λόγω του αποκλεισμού και της κατοχής. Η ελληνική κυβέρνηση όπως και οι υπόλοιπες κυβερνήσεις της Ε.Ε. συνεχίζουν να σιωπούν απέναντι στον Ισραηλινό επεκτατισμό. 


Η ελληνόφωνη Ορθόδοξη Εκκλησία του Ιερώνυμου και του Βαρθολομαίου δεν βγάζουν μιλιά για το έγκλημα στην Μέση Ανατολή ενώ οι δυνάμεις του κοινοβουλευτισμού που δήθεν εναντιώνονται στην κυβέρνηση Σαμαρά αναλώνονται σε χαμηλής έντασης κριτική για να μην κατηγορηθούν ως «αντισημίτες» από τα κατευθυνόμενα μέσα μαζικής αποβλάκωσης. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν ξεχνούν και επιμένουν να εναντιώνονται στο κτήνος του Σιωνισμού.