Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Γιατί δημιουργήθηκε ο «Δούρειος Ίππος» στην Τρίπολη.


Στα τέλη Οκτωβρίου του 2011 πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση νέων ανθρώπων στο κέντρο της πόλης μας. Οι κοινές ανησυχίες είναι αυτές που μας έφεραν κοντά και μας οδήγησαν στην απόφαση να δημιουργήσουμε αυτή την αυτόνομη πατριωτική κίνηση.

Στα μάτια όλων μας μπορεί κάποιος να διακρίνει την αγάπη για τον μαχόμενο ελληνικό λαό και την αγωνία για το μέλλον της πατρίδας.

Στην περιοχή μας κατά το παρελθόν χιλιάδες αγωνιστές έδωσαν το αίμα τους για ένα καλύτερο αύριο σε μια ελεύθερη πατρίδα, οφείλουμε λοιπόν και εμείς με την σειρά μας να συστήσουμε ένα νέο «μετερίζι» που θα προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και ζωής στην νεολαία.

Κοινή μας πεποίθηση είναι ότι ήρθε ο καιρός να ακουστεί και η δική μας φωνή στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας προσπερνώντας όλους εκείνους που όλα αυτά τα χρόνια κηρύττουν το ψέμα και την υποκρισία.

Αρνούμαστε να πιστέψουμε τα κηρύγματα της «αριστεράς» και της «δεξιάς» του συστήματος, αρνούμαστε να ακούσουμε τις «σειρήνες» του καταναλωτισμού και να υποταχθούμε στις επιταγές του καπιταλιστικού συστήματος και στις διαταγές της βάναυσης σιωνιστικής κυβέρνησης.

Καθημερινά αυξάνονται εκείνες οι φωνές που απορρίπτουν τα σχέδια των κυβερνώντων και ζητούν όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις να φύγουν τώρα οι τοκογλύφοι του ΔΝΤ από την χώρα.

Η πόλη μας βιώνει με τον χειρότερο τρόπο την οικονομική και πολιτική κατοχή. Έτσι λοιπόν είναι επίκαιρο παρά ποτέ και στην Τρίπολη να υπάρξει εκείνο το κύτταρο αντίστασης που θα εναντιωθεί στην δικτατορία των τραπεζιτών και των πολιτικάντηδων. Ο «Δούρειος Ίππος» δημιουργήθηκε για αυτό ακριβώς τον λόγο.

Καλούμε όλους όσους δεν πιστεύουν στα παραμύθια της πλουτοκρατίας και των 300 της «ουλής» των Ελλήνων να επικοινωνήσουν μαζί μας για να οργανωθούμε σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Κλείνουμε αυτή την πρώτη ανακοίνωση με ένα απόσπασμα από το ποίημα του συμπατριώτη μας Κώστα Καρυωτάκη «Στο Άγαλμα της Ελευθερίας που φωτίζει τον κόσμο» στο οποίο γράφει:

« … Λευτεριά, Λευτεριά, θα σ' αγοράσουν
έμποροι και κονσόρτσια κι εβραίοι …»


Αυτόνομη Πατριωτική Κίνηση Τριπόλεως «Δούρειος Ίππος»

lukoitoumoria@gmail.com


5 σχόλια:

  1. Καλή αρχή αδέρφια! 'Ελληνες ΜΈΧΡΙ τέλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ή ταν ή επί τας.
    Είμαστε μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί έχετε μαύρο στις φάτσες σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατί υπάρχουν παντού ρουφιάνοι ... και οφείλουμε να προστατέψουμε τους συνέλληνες από κρατιστές και παρακρατικούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλὴ δύναμη ἀδέρφια!
    Γιάννης Κουριαννίδης
    Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή