Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Δελτίο Τύπου της Αυτόνομης Πατριωτικής Κίνησης Τριπόλεως «Δούρειος Ίππος»


Για τους πρώην Κνίτες όλη η Ελλάδα και φυσικά η πόλη μας πρέπει να γίνει μια απέραντη Ειδομένη όπου θα κυριαρχούν τα ναρκωτικά και η πορνεία. Ισραηλινές ΜΚΟ μαζί με Τακφιριστές και «πιστοποιημένους» αλληλέγγυους συνθέτουν το σκηνικό φρίκης που μας ετοιμάζουν τα εγγόνια της Σχολής της Φρανκφούρτης. 

Πρώτα η ΒΙ.ΠΕ μετά το 11ο Σύνταγμα Πεζικού και το Ψυχιατρείο Τριπόλεως είναι τα νέα πεδία δοκιμών του αριστερίστικου «ανθρωπισμού». Πολλά τα λεφτά κύριοι χιλιάδες οι ένοχοι, ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε λοιπόν ανθρώπους που κανείς δεν γνωρίζει ποιοι είναι και τι θέλουν αλλά λατρεύουν τον καπιταλισμό και την Μέρκελ … όπως και οι δράστες των τελευταίων επιθέσεων στην Ευρώπη. 

Συμπολίτες αναρωτηθείτε αν θέλετε να καταντήσετε υπάλληλοι των πολυεθνικών και του γραβατοφόρου δερβέναγα του Μοριά που μέχρι χτες υποδεχόταν με χειραψίες και χαμόγελα τους συνεργάτες και ύπατους αρμοστές της πρώην υπαλλήλου της Στάζι και σημερινής υπεύθυνης για την νέα εισβολή.

Συμπατριώτες αντισταθείτε από το να γίνει η χώρα μας και η πόλη μας … χώρος!

υ.γ. Ούτε ένα σπίτι διεθνιστή και εθνομηδενιστή κλειστό στους "πρόσφυγες". Ανοίξτε τώρα τα παράθυρα και τις πόρτες σας σε αυτούς που παράτησαν τις πατρίδες τους για να γίνουν γρανάζια του καπιταλισμού!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου