Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Δυναμική παρουσία Αυτόνομων Εθνικιστών / Πατριωτών στην Τρίπολη στο παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων με την Γερμανία (11.11.2011)


Περισσότεροι από 1.000 Αρκάδες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Εθνικής Ελπίδων για τον αγώνα ποδοσφαίρου απέναντι στην ομάδα της Γερμανίας (11.11.2011). Ένα σημαντικό παιχνίδι για την ελληνική ομάδα όπου κυριάρχησε ο γρήγορος ρυθμός με αρκετά γκολ και για τις 2 πλευρές.




Για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στους οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο, έδωσε το παρών σημαντικός αριθμός νέων Εθνικιστών της περιοχής καθώς και μέλη της Αυτόνομης Πατριωτικής Κίνησης Τριπόλεως «Δούρειος Ίππος».

Παρόλο το τελικό αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας (4 - 5) το κλίμα στην εξέδρα υπήρξε εξαιρετικό και δυναμικό καθόλη την διάρκεια του αγώνα.

Δεκάδες συνθήματα ακούστηκαν κατά επανάληψη σε όλο το γήπεδο με κύριους αποδέκτες όπως ήταν φυσικό τους πολιτικούς στο σύνολο τους, τον απερχόμενο πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου αλλά και την Γερμανίδα πολιτικό Ανγκέλα Μέρκελ. Δεν έλειψαν και αυτά που είχαν ως στόχο το ΔΝΤ και την αστυνομία.

Να σημειωθεί ότι εκατοντάδες άλλοι νεολαίοι σε ολόκληρο το γήπεδο ακολούθησαν κατά επανάληψη το παράδειγμα των οργανωμένων εθνικιστών τραγουδώντας το εθνικό ύμνο ή φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στους πολιτικούς.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου