Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

Οδοιπορικό στο '21 με μηχανές.


Το  πλεόνασμα των συμμετοχών θα δοθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ν. Κυνουρίας.
Το πρώτο οδοιπορικό ιστορίας στην επανάσταση του 1821 διοργανώνεται από την Μοτοπαρέα Λεωνιδίου και τους Φίλους Μοτοσυκλέτας Αργολίδας την Κυριακή 1η Απριλίου. Η εκκίνηση θα γίνει από το Λεωνίδιο και ο τερματισμός θα είναι στην πλατεία του Άργους.
Η διαδρομή του πρώτου οδοιπορικού είναι: Λεωνίδιο – Πούλιθρα – Πελετά – Μαρί – Αγ. Δημήτριος – Κρεμαστή – Λαμπόκαμπος – Ρηχιά – Γέρακας – Μονεμβάσια – Μολάοι – Βλαχιώτης – Γύθειο – Κότρωνας – Λάγια – Βάθεια – Αερόπολη – Γύθειο – Σπάρτη – Τρίπολη – Άργος (Από τον παλιό δρόμο κολοσούρτης) Συνολικά τα χιλιόμετρα είναι 471.


Στην διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχουν 4 check point με την μορφή φωτογραφίας που θα έχουν θέμα με το 1821. Οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να φωτογραφίσουν τα 4 θέματα με τα μέλη των ομάδων μέσα. Τα θέματα θα δοθούν στη εκκίνηση της διαδρομής από την οργάνωση. Κάθε φωτογραφία παίρνει 15 πόντους .


Ο χρόνος της διαδρομής είναι 8 ώρες, δηλαδή αν μια ομάδα πάρει εκκίνηση 10 το πρωί πρέπει να τερματίσει μετά τις 6 το απόγευμα.Οι ομάδες πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης μισή ώρα πριν την εκκίνηση για να δοθούν στους αρχηγούς των ομάδων οι οδηγίες για τις φώτο το τηλ του οχήματος υποστήριξης καθώς και ο χάρτης της διαδρομής με διάφορα tips που θα υπάρχουν.Στο οδοιπορικό συμμετέχουν μοτοσυκλετιστές από όλη την Πελοπόννησο και από την Αττική (σύνολο 100 συμμετοχές). Οι διοργανωτές του αγώνα αντοχής – οδοιπορικού έχουν σκοπό με το πλεόνασμα των συμμετοχών να συνεισφέρουν στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Νότιας Κυνουρίας. Με την διοργάνωση στόχος είναι να τονιστεί πως η μοτοσυκλέτα δεν ειναι απλά ένα μέσο διασκέδασης και αναψυχής, αλλά με την σωστή και ασφαλή χρήση της, αποτελεί ένα εύχρηστο, ευκίνητο και οικονομικό μέσο μεταφοράς.


http://www.arcadiaportal.gr/news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου