Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Αυξάνονται οι προκλήσεις από αλλοδαπούς στο κέντρο της Τρίπολης.Σύμφωνα με πληροφορίες τον τελευταίο καιρό στην πόλη της Τρίπολης αυξήθηκαν δραματικά οι επιθέσεις και οι παρενοχλήσεις σε ανήλικα κορίτσια από άτομα ασιατικής καταγωγής.  


Τα περισσότερα περιστατικά έχουν λάβει μέρος στην περιοχή ανάμεσα στο 2ο και το 3ο λύκειο και μάλιστα τις πρώτες βραδινές ώρες.


Κύριοι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση είναι και οι 300 βουλευτές οι οποίοι έχουν αφήσει να μετατραπεί η χώρα μας σε μια πολυφυλετική ζούγκλα. Είναι γεγονός ότι όποιος θέλει μπορεί να εισέλθει στην χώρα μας παραβιάζοντας τα σύνορα, χωρίς να ελεγχθεί αν έχει διαπράξει αδικήματα  στην χώρα του ή αν είναι φορέας κάποιας μολυσματικής ασθένειας.


Συνυπεύθυνοι στο έγκλημα αυτό είναι όλοι αυτοί που κρύβουν την σημερινή κατάσταση και προσπαθούν να δείξουν το μαύρο ως άσπρο. Οι κύριοι που στελεχώνουν τις διάφορες κρατικοδίαιτες ΜΚΟ σιωπούν πάντα όταν τα εγκλήματα έχουν ως θύματα πολίτες ελληνικής καταγωγής.


Η συνομωσία της σιωπής πρέπει να σπάσει και να δούμε την αλήθεια !


Δεν είναι μόνο ο άγιος παντελεήμονας, η πλατεία βικτωρίας και η πλατεία αττικής τα σημεία όπου σημειώνονται ανάλογα περιστατικά και κάποιες φορές μάλιστα έχουμε ανθρωποκτονίες και  βιασμούς.


Τα ίδια συμβάντα έχουν  υπάρξει και στην Πελοπόννησο όπως στον Πύργο και στην Πάτρα, και μόλις πρόσφατα στην Σκάλα Λακωνίας στο Έλος στην Σπάρτη,  και σήμερα τα ίδια συμβαίνουν στο κέντρο της πόλης της Τρίπολης.  Μάλιστα ανάμεσα στα θύματα δεν είναι μόνο άτομα ελληνικής καταγωγής αλλά κάποιες φορές και παιδιά μεταναστών από τα Βαλκάνια.


Ως αυτόνομη πατριωτική κίνηση Τριπόλεως θα σταθούμε στο πλευρό της νεολαίας με κάθε μέσο. Καλούμε τους πάντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους, καλούμε τους γονείς να ενημερώσουν και να προστατέψουν τα παιδιά τους, καλούμε την νεολαία να αυτοργανωθεί μέσω  σεμιναρίων και μαθημάτων αυτοάμυνας δρόμου, καλούμε τους συμπατριώτες μας να αυξήσουν την προσοχή τους και να πολεμήσουν  τον ρατσισμό ενάντια στους Έλληνες.


Η σιωπή είναι συνενοχή.

Αυτόνομη Πατριωτική Κίνηση Τριπόλεως «Δούρειος Ίππος»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου