Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση της αυτόνομης πατριωτικής κίνησης Τριπόλεως «Δούρειος Ίππος».



Όχι στον ρατσισμό ενάντια στους Έλληνες !

Για άλλη μια φορά η κοινωνία της Τρίπολης βιώνει το αποτέλεσμα της αλλοπρόσαλλης πολιτικής που ακολούθησε ο σάπιος δικομματισμός απέναντι στο μεταναστευτικό ζήτημα εδώ και δεκαετίες.


Σύμφωνα με μαρτυρίες πολλών συμπολιτών μας  αλλά και μετά από δημοσιεύματα σε τοπικά μέσα ενημέρωσης την Πέμπτη 31.05.2012 αργά το απόγευμα στην περιοχή πίσω από την μητρόπολη της πόλης μας για πολλοστή φορά ομάδα Πακιστανών προχώρησε σε προσβλητική παρενόχληση ενός ανήλικου κοριτσιού. 

Αυτό το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα να επέμβει ο πατέρας της κοπέλας και να ακολουθήσει συμπλοκή. Η επίθεση ενάντια στον πατέρα του κοριτσιού υπήρξε λυσσαλέα εκ μέρους των λαθρομεταναστών και μόνο από τύχη δεν υπήρξε κάποιος βαρύτερος τραυματισμός.

Φυσικά δεν είναι το πρώτο περιστατικό που λαμβάνει μέρος στην πόλη μας. Είναι δεκάδες οι επιθέσεις και οι παρενοχλήσεις από λαθρομετανάστες που πολλοί και διάφοροι  επιδιώκουν όχι μόνο να μην γίνονται γνωστές στο ευρύ κοινό αλλά και να καλύπτονται πλήρως.


Σύμφωνα με πληροφορίες  συνελλήφθησαν  4 άτομα  - στο σύνολο τους αλλοδαποί - οι οποίοι όχι μόνο δεν διαθέτουν νόμιμα έγγραφα παραμονής στην χώρα αλλά  αφέθησαν ελεύθεροι αφού τους έγιναν πρώτα απλές «συστάσεις» από την ελ.ας !


Την ίδια στιγμή που χιλιάδες έλληνες στο σύνταγμα ξυλοκοπήθηκαν ανηλεώς και λούστηκαν με χημικά από τις δυνάμεις καταστολής κάποιοι «κύριοι» που εισήλθαν παράνομα στην χώρα όχι μόνο δεν συλλαμβάνονται και δεν απελαύνονται όπως ορίζει η νομοθεσία αλλά αφήνονται ελεύθεροι από αυτούς που υποτίθεται ότι έχουν ορκιστεί να φυλάνε τους νόμους και το σύνταγμα.


Ποιοι και γιατί επιδιώκουν την αποσιώπηση και την κάλυψη ανάλογων περιστατικών;


Γιατί δεν μιλάει κανείς για την δραματική κατάσταση στο χωριό Πέλαγος και στον Άγιο Βασίλειο όπου οι κάτοικοι ζουν σε κλίμα τρομοκρατίας και κλειδώνονται από νωρίς στα σπίτια τους ενώ οι λαθρομετανάστες συνηθίζουν να αφοδεύουν και να ουρούν ακόμα και στο προαύλιο των ιερών ναών στην περιοχή;

Αν κάποιος συμπατριώτης μας πετάξει ένα γιαούρτι σε έναν ντόπιο βουλευτή που ψήφισε το μνημόνιο θα έχει την ίδια αντιμετώπιση από την ελ.ας ; 

Θα του γίνουν μόνο συστάσεις όπως έγιναν στους Πακιστανούς ή θα κατηγορηθεί και θα διωχθεί;


Επίσης θυμίζουμε σε όλους ότι πρόσφατα ο 30χρονος Αθανάσιος Λαζανάς δολοφονήθηκε στην Πάτρα από 3 λαθρομετανάστες με αφορμή την πορεία του σκύλου του θύματος. Έξι μαχαιριές στα πλευρά και στον λαιμό ήταν η απάντηση τους. Πολλούς από αυτούς σπεύδει να υπερασπιστεί σε κάθε ευκαιρία η παρέα των κρατικοδίαιτων ΜΚΟ και των λοιπών δήθεν προοδευτικών δυνάμεων τόσο της «αριστεράς» όσο και της «δεξιάς».

Τον Μάιο του 2011 ο 44χρόνος Μανώλης Κάνταρης στην Αθήνα σφαγιάστηκε με πολλαπλές μαχαιριές μπροστά στην ετοιμόγεννη γυναίκα του από ασιάτες λαθρομετανάστες για μια κάμερα !


Ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί που με την ανοχή τους καλύπτουν το διαρκές έγκλημα κατά των Ελλήνων Πολιτών. Οι εκάστοτε υπουργοί δημόσιας τάξης ! Όσο και αν αλλάζουν τίτλους στα υπουργεία τους, οι ευθύνες είναι στους ώμους τους, ευχόμαστε οι ερινύες να τους κατατρέχουν για όλη τους την ζωή !


“Όταν οι λαθρομετανάστες σκοτώσουν τα παιδιά σας, τότε θα βγείτε απ’ τα κλουβιά σας !”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου