Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση της Αυτόνομης Πατριωτικής Κίνησης Τριπόλεως «Δούρειος Ίππος».


Προς τα τοπικά ΜΜΕ
Στις αρχές του μήνα δημοσιεύτηκε τόσο στον χώρο σας όσο και σε διάφορα σημεία του διαδικτύου δακρύβρεχτη ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Τριπόλεως σχετικά με κάποια υποτιθέμενη ένοπλη επίθεση «νεοφασιστών». Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι γνωστοί κονδυλοφόροι της Κουμουνδούρου «ομάδα ανηλίκων κατά την διάρκεια του φεστιβάλ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και υπό την επίβλεψη ενηλίκων τους επιτέθηκε με σιδηρολοστούς και καδρόνια φωνάζοντας ρατσιστικά συνθήματα».


Ως Αυτόνομοι Εθνικιστές της πόλης μας καταγγέλλουμε την προσπάθεια παραπληροφόρησης εκ μέρους των αριστεριστών και των συνιστωσών τους. 


Τα γεγονότα έχουν ως εξής:
ομάδα ανηλίκων που ασπάζονται τις ιδέες του ριζοσπαστικού πατριωτισμού (οι οποίοι βιώνουν καθημερινά στις γειτονιές τους το χάος και την ανασφάλεια που προκαλεί ο πολυπολιτισμός και η επιβαλλόμενη από τους καπιταλιστές παγκοσμιοποίηση) έτυχε να βρεθούν κοντά στο σημείο του φεστιβάλ. Προκλήθηκαν επί αρκετή ώρα από ομάδες και πρόσωπα που έχουν σχέση με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ.
 

Έκριναν σκόπιμο λοιπόν να απαντήσουν στις προκλήσεις των νεαρών, προσέγγισαν τον χώρο όπου και υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ τους. Φυσικά είναι ψευδές πέρα έως πέρα ότι είχαν στην κατοχή τους σιδηρολοστούς και καδρόνια ή ότι τους επιτηρούσαν μεγαλύτεροι σε ηλικία.
 

Αντιθέτως οι νεολαίοι της «ροζ αριστεράς» είχαν στα χέρια τους κοντάρια με σύμβολα του κόμματος τους τα οποία και μπορούσαν  - όπως πολλές φορές άλλοι σύντροφοι τους το έχουν κάνει στο παρελθόν - να τα χρησιμοποιήσουν ως όπλα απέναντι στους άοπλους νεαρούς αλλά ... δεν το έπραξαν διότι κατάλαβαν πολύ καλά ότι οι νεαροί ήταν έτοιμοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και την εθνικιστική ιδέα με κάθε μέσο και με κάθε τίμημα.


Οι συναγωνιστές μας χωρίς να κρατάνε τίποτα στα χέρια - και αν αυτό δεν αληθεύει ας αποδείξουν το αντίθετο οι κατήγοροι τους - προσπάθησαν να προσεγγίσουν ακόμα περισσότερο για να απαντήσουν στις λεκτικές αντιπαραθέσεις όπως επιβάλλει η ιδεολογία η τιμή και η συνείδηση τους.
 

Φώναξαν κάποια συνθήματα ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και την παρακρατική συμμορία antifa (και τους συγχαίρουμε για αυτό) καθώς
και ενάντια στην εισβολή των αφροασιατών που βιάζουν - όπως την Μυρτώ στην Πάρο - και δολοφονούν - 34 Έλληνες από την αρχή του χρόνου σφάχτηκαν από αλλοδαπούς - σε ολόκληρη την χώρα.


Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι περισσότεροι από 50 αριστεριστές και «αντιεξουσιαστές» που βρίσκονταν εκεί ... να τα  βρουν σκούρα και να υποχωρήσουν δεκάδες μέτρα από τον χώρο και να αφήσουν πίσω τους σημαίες υλικό εκδηλώσεων και άλλα αντικείμενα.
 

Οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν για λόγους εντυπώσεων και όχι μόνο να συνδέσουν τους εν λόγω νεολαίους με γνωστό  εθνικιστικό κόμμα καθώς και να πείσουν ότι υπήρξε οργανωμένη ένοπλη επίθεση με επιτήρηση ενηλίκων. Όλα αυτά είναι ψέμματα και η τοπική νεολαία έχει ενημερωθεί για την αλήθεια και τι ακριβώς συνέβη στο κέντρο της πόλης.


Ας φροντίσουν πρώτα οι τοπικοί υπεύθυνοι του κόμματος τους να απαντήσουν στις απορίες των μελών τους:
 


1. γιατί οι καπιταλιστές στην Ευρώπη υποδέχτηκαν θερμά και με χαμόγελα τον πρόεδρο τους Αλέξη Τσίπρα 2. γιατί λίγα χρόνια πριν διαδήλωναν οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με Σκοπιανούς σωβινιστές στο κέντρο των Σκοπίων και σήμερα υποδέχονται και συνεργάζονται με τους ανθέλληνες γκρίζους λύκους στην Θράκη 3. γιατί η ηγεσία του κόμματος τους συνομιλεί εν κρυπτώ  με τον αρχισφαγέα Πέρες του Σιωνιστικού Ισραήλ ...


Και μετά να ασχοληθούν με νεολαίους της πόλης μας που αγαπούν τον Λαό και την Πατρίδα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου