Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα «Tα Nέα» …



Πριν λίγες ημέρες μας ενημέρωσαν για κάποιο δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», όπου και υπήρχε αναφορά σχετικά με την Αυτόνομη Πατριωτική Κίνηση Τριπόλεως αλλά και την ευρύτερη παρουσία των Αυτόνομων Εθνικιστών.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν σε διάφορες αυτόνομες / ανεξάρτητες ομάδες και ανάμεσα σε άλλα που προκαλούν άφθονο γέλιο σε όλους, έκαναν λόγο για «συλλήψεις». Δεν θεωρούμε τυχαίο το εν λόγω δημοσίευμα, είναι άλλη μια απόδειξη ότι οι ντόπιοι ρουφιάνοι του συστήματος χέρι - χέρι με τους εξουσιαστές προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να φοβίσουν όλους αυτούς που διαλέγουν να αντισταθούν τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Οι υπηρέτες της κομματοκρατίας και της φαυλοκρατίας γνωρίζουν ότι πολύ σύντομα ο λαός θα ενδυναμώσει και πάλι την πραγματική εθνική αντίσταση και θα στείλει το μήνυμα προς τους υπαλλήλους της τρόικας … είναι σίγουρο ότι και οι δημοσιοκάφροι που όλα αυτά τα χρόνια είναι οι «διάκονοι» του φιλελευθερισμού θα λάβουν το τίμημα για την προδοσία εις βάρος της Πατρίδας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου