Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Προς τον κ. Σκαντζό Νικόλαο υπεύθυνο της τοπικής οργανώσεως της «Χρυσής Αυγής» στην Τρίπολη.


Καταρχάς να σας ευχηθούμε ότι καλύτερο για την πρόσφατη επιστροφή σας στην Τριπόλη αφού γνωρίζουμε ότι δεν είστε μόνιμος κάτοικος της περιοχής. Το γεγονός αυτό σας δικαιολογεί έως ένα σημείο βέβαια, για την πλήρη άγνοια σας σχετικά με τα γεγονότα που λαμβάνουν μέρος σε αυτή την πόλη. Πριν προχωρήσουμε σε κάποιες σκέψεις μας τις οποίες και σας απευθύνουμε μέσα από αυτό το ηλεκτρονικό μέσο, σας ενημερώνουμε ότι είμαστε όλοι Στρατιώτες του ευρύτερου εθνικιστικού κινήματος από παλιά, ενώ έχουμε υπάρξει στο παρελθόν μέλη της τοπικής εθνικιστικής συσπείρωσης κατά τα έτη 2000 - 2005. 


Εκείνη την εποχή λοιπόν προχωρήσαμε σε διάφορες ενέργειες και παρεμβάσεις που έκαναν πολλούς αντιπάλους μας να ενοχληθούν σφόδρα ... αλλά και άλλους τόσους ντόπιους να μας στηρίξουν με κάθε μέσο. Ποιες ήταν αυτές ακριβώς οι ενέργειες και τι αντίκτυπο είχαν στην τοπική κοινωνία δεν θα σας το αναλύσουμε εδώ ...  εάν το θελήσετε στο μέλλον θα σας στείλουμε φωτοτυπίες από το πλήρες αρχείο μας για να ενημερωθείτε για το ποιο ήταν το κλίμα στην πόλη όταν υπήρχε μια ΣΟΒΑΡΗ Εθνικιστική παρουσία στην Τρίπολη.



Επειδή λοιπόν είμαστε όλοι είμαστε πολιτικοί στρατιώτες της ιδέας, και ουδείς αμφισβητεί την θέληση μας να επιτύχουμε το καλύτερο για τον Λαό και την Πατρίδα σας καλώ να διαβάσετε τα παρακάτω και ελπίζουμε να καταλάβετε τι θέλουμε να πούμε μέσα από αυτές τις γραμμές.



1. Είναι καιρός να αλλάξετε χώρο για τα γραφεία σας. Η μπόχα από τις μούμιες του Περισσού που είναι δίπλα σας …  σας έχει επηρεάσει και για αυτό προτιμάτε εσείς και η πλειοψηφία των μελών σας την πλήρη απομόνωση σε 4 τοίχους ενός αντιαισθητικού κτιρίου που κάθε άλλο παρά ενδείκνυται για γραφεία εθνικιστών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δείχνετε μια περίεργη ανοχή στην ρυπαρή αφισοκόλληση των γραφικών «αριστεριστών» οι οποίοι κατά ένα περίεργο τρόπο επιλέγουν όλο τον χώρο του κτιρίου για να προβάλλουν τα αηδιαστικά τους μηνύματα. Είναι κουραστικό άραγε να φροντίσετε ως υπεύθυνος της Τ.Ο. του κόμματος σας για την «αποκαθήλωση» των εν λόγω αφισών ;





2. Προ καιρού υπήρξε μια ανακοίνωση του τοπικού καφενείου ... της Κουμουνδούρου, η οποία μέσα από αυτά που έγραφε ήταν ξεκάθαρο ότι προωθούσε μια προβοκατόρικη ενέργεια εναντίον των νεολαίων Εθνικιστών της πόλης. Η σιωπή σας υπήρξε εκκωφαντική  (!)  και σε αυτή την περίπτωση  και δεν προχωρήσατε σε οποιαδήποτε ενέργεια ως δείγμα συμπαράστασης προς τους  νέους συναγωνιστές. Να σημειωθεί ότι απέναντι στις προκλήσεις οι ίδιοι αντέδρασαν ως όφειλαν και τους συγχαίρουμε για αυτό.  Ως Αυτόνομοι Εθνικιστές καταγγείλαμε το γεγονός, ήρθαμε σε επαφή με την εθνικιστική νεολαία και πράξαμε τα δέοντα. Εσείς αγαπητέ υπεύθυνε, έχετε πλέον και πολυπληθή παρουσία υποστηρικτών σας στους 4 τοίχους του κτιρίου της πλατείας Κολοκοτρώνη αλλά και τα υλικά μέσα για να επιτύχετε το ελάχιστο ως οφείλετε άλλωστε. Και πάλι όμως επιλέξατε την  αδράνεια και αυτό προκαλεί και εύλογα ερωτηματικά σε όλους τους Εθνικιστές της πόλης μας, και κυρίως στα μέλη σας όπως έχουμε ήδη πληροφορηθεί.




3. Σας ακούσαμε με προσοχή να εκφέρετε λόγο κατά την διάρκεια των εγκαινίων των γραφείων σας - δεν δώσαμε το παρών κάτω από τα γραφεία σας, μην ανησυχείτε για αυτό - αλλά επιλέξατε να αναφερθείτε σε τετριμμένες απόψεις και χιλιοειπωμένες εκφράσεις που έχουν ακουστεί και άλλες φορές από τα στελέχη σας και είναι το ίδιο κουραστικές. Οι αναφορές που κάνετε κατά καιρούς στην 21η Απριλίου προκαλούν το γέλιο στους νεότερους, καλό θα είναι λοιπόν ως υπεύθυνος της Τ.Ο. να καταλάβετε μια και καλή ότι σήμερα η νεολαία της πόλης μας ζητάει απαντήσεις σε όλα τα θέματα που την ενδιαφέρουν άμεσα και δεν την απασχολεί στο ελάχιστο ποιος ήταν ο κ. Στυλιανός Παττακός ή ο κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος.  Για τα μέλη σας που δεν γνωρίζουν ιστορία να τους ενημερώσουμε ότι το καθεστώς εκείνο προχώρησε σε μυστικές συνομιλίες με τους Κεμαλικούς στον Έβρο, απέσυρε την Μεραρχία από την Κύπρο, βοήθησε τις ΗΠΑ και το Ισραήλ στον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ, αναβάθμισε το Ισραηλιτικό συμβούλιο Ελλάδος και άλλα πολλά που δεν χρειάζεται να αναφέρουμε. Έτσι λοιπόν εσείς απέναντι σε νεολαίους που έχουν ορμή και όραμα για τον Κοινωνικό Εθνικισμό του μέλλοντος δεν μπορείτε να προβάλλετε απόψεις και σύμβολα που μικρή σχέση έχουν με την Εθνικιστική Ιδέα.




4. Πρόσφατα ως Αυτόνομοι Εθνικιστές προχωρήσαμε σε καταγγελία της μελλοντικής παρουσίας της Εθνομηδενίστριας Μαρίας Ρεπούση στην πόλη της Τριπόλεως, και αναμέναμε να δείξετε και εσείς το ανάλογο ενδιαφέρον. Μας διαψεύσατε - όπως και το περιμέναμε άλλωστε - και επιλέξατε να απουσιάσετε παντελώς ως πρόσωπα και ως κόμμα από τα τοπικά μμε. Μα καλά έχετε καταλάβει επιτέλους ότι οι συμπολίτες που σας στηρίζουν δεν θέλουν λόγια αλλά πράξεις ;






5. Τέλος οφείλετε στον λαό της πόλης μας από την στιγμή που το κόμμα σας χρηματοδοτείτε με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ - από την φορολογία των Ελλήνων πολιτών - να επιστρέψετε άμεσα αυτά τα χρήματα με άμεσες ενέργειες! Χιλιάδες συμπατριώτες μας στην Αρκαδία δεν έχουν να φάνε, πολλοί ανάμεσα  τους είναι άνεργοι και μέλη πολύτεκνων οικογενειών, άλλοι χρωστάνε σε  ενοίκια και διάφορες άλλες υποχρεώσεις, όλοι αυτοί λοιπόν αναμένουν μια άλλη πρόταση ζωής και αλληλεγγύη … Και εδώ όμως οι δεκάδες φίλοι σας και οπαδοί σας που βρίσκονται στα γραφεία σας  3 φορές την εβδομάδα, δεν δίνουν το παρόν σε αυτό το προσκλητήριο για την επιβίωση αλλά επιλέγουν να ομιλούν περί ανέμων και υδάτων μέσα σε σύνεφφα καπνού … Σε αντίθεση με αυτούς εμείς εδώ  και καιρό βοηθάμε όλους όσους μπορούμε, παρόλο την παντελή έλλειψη μέσων, στηρίζουμε πολύτεκνες οικογένειες, ερχόμαστε σε επαφή με την νεολαία και διαδίδουμε τον εθνικιστικό λόγο όπως και όπου μπορούμε.




Καλή λοιπόν η συνθηματολογία σας και οι εντυπωσιακές φωτεινές επιγραφές των γραφείων σας αλλά προς Θεού …  είναι καιρός να το καταλάβετε η Αρκαδία έχει από παλιά  Εθνικιστικές δυνάμεις και όποιος το αμφισβητεί αυτό δεν έχει γνώση των πραγμάτων.  
Αφού εσείς λοιπόν σε όλους λέτε ότι η κίνηση σας αποτελεί την εγγύηση για την νίκη των εθνικιστών - θα μας επιτρέψετε να αμφιβάλλουμε για αυτό  -  είναι καιρός και να το αποδείξετε στην τοπική κοινωνία …

Μετά τιμής «Δούρειος Ίππος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου