Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Δελτίου Τύπου της Αυτόνομης Πατριωτικής Κίνησης Τριπόλεως «Δούρειος Ίππος»: Η εθνομηδενίστρια Ρεπούση στην Τρίπολη ; Ανεπιθύμητη !





Όπως πληροφορηθήκαμε από τα τοπικά ΜΜΕ στις 19.12.2012 και συγκεκριμένα στις 6 το απόγευμα στα γραφεία της ΟΕΒΑ  (οδός Καλαμών)  στην Τρίπολη, θα παρευρεθεί η γνωστή εθνομηδενίστρια Μαρία Ρεπούση.




Το εν λόγω πρόσωπο υπήρξε στο παρελθόν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ σήμερα είναι βουλευτής της ΔΗΜΑΡ του κόμματος που συμμετέχει στην κατοχική κυβέρνηση της «τρόικας». Η εν λόγω κυρία έχει γίνει γνωστή στο πανελλήνιο  για τις απόψεις της σχετικά με τον «συνωστισμό στην Σμύρνη» - έτσι ονομάζει την σφαγή των Μικρασιατών προσφύγων το 1922  -  όπως γράφει στο βιβλίο της ΣΤ’ Δημοτικού που κυκλοφόρησε το 2006 και αποσύρθηκε μετά από πιέσεις Πατριωτών και Εθνικιστών.




Σε πρόσφατες δηλώσεις της κάνει λόγο για κατάργηση των πατριωτικών εκδηλώσεων στην ιερή πόλη του Μεσολογγίου καθώς και για την ανάγκη να υπάρξουν στο μέλλον κοινά βιβλία Ιστορίας με τους Τούρκους !  Να θυμίσουμε ότι παρόλη την κατακραυγή πολλών τα τελευταία χρόνια σε ολόκληρη την Ελλάδα  για τις δηλώσεις αυτές - οι οποίες  προσβάλλουν την εθνική μνήμη και αποτελούν βούτυρο στο ψωμί του νεοθωμανισμού - η εν λόγω κυρία συνεχίζει να προκαλεί τον λαό  μας και την μνήμη των νεκρών του Ελληνισμού.



Ως Αυτόνομοι Εθνικιστές καλούμε τον λαό της Τρίπολης να αντιδράσει δυναμικά στην παρουσία της Μαρίας Ρεπούση, ώστε να καταλάβει ότι στην πόλη μας είναι ανεπιθύμητη !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου