Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

Προσπάθουν να διαγράψουν την μνήμη του λαού μας ...


Σε μια εποχή που η συλλογική μνήμη του λαού δείχνει να ενοχλεί τα κέντρα των εθνομηδενιστών των Βρυξελλών του κατοχικού καθεστώτος της τρόικας και των συνεργατών της ένα νέο γεγονός έρχεται να προστεθεί στην λίστα ντροπής. 

Άγνωστοι - αλλά γνωστοί σε όλους όσους ξέρουν να βλέπουν χωρίς παρωπίδες - κατέστρεψαν την μαρμάρινη πλάκα στην πλατεία Πετρινού πάνω στην οποία είχαν αναγραφεί τα ονόματα των Αρκάδων πολεμιστών που έπεσαν μαχόμενοι ενάντια στον Τουρκικό επεκτατισμό. 

Μετά την βεβήλωση του μαυσωλείου του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, την πλήρη αποσιώπηση σχετικά με την τύχη της προτομής του ποιητή Καρυωτάκη που μεταφέρθηκε από την πλατεία ανεξαρτησίας στα υπόγεια της ... αδιαφορίας, την ρύπανση του περιβάλλοντος χώρου στο μνημείο αρχιερέων και προκρίτων - την οποία είχαμε παρουσιάσει με ανακοίνωση βίντεο καθώς και παρέμβαση - δεν έχουμε παρά να καταγγείλουμε και πάλι για την αδιαφορία της δημοτικής αρχής σχετικά με όλα αυτά τα θέματα. 

Μια δημοτική αρχή που ενισχύει την ηττοπάθεια και την αδιαφορία, αλλά δεν ξεχνάει να υποκλιθεί στις επιταγές της νέας παγκόσμιας τάξης και αυτές τις ημέρες να υποδεχτεί για παρουσιάσεις βιβλίων ... τους εκπροσώπους της μεγαλοαστικής τάξης και του ντόπιου κεφαλαίου.

Η προκλητική ενέργεια στην πλατεία Πετρινού μας υπενθυμίζει τον ρόλο του γραικυλισμού και είναι σίγουρο ότι το κάλεσμα που απευθύναμε στο παρελθόν προς τους συμπολίτες μας για την δημιουργία μιας νέας εθνικοεπαναστατικής κίνησης μακριά από κομματικά μαντριά και υπεύθυνους ανεύθυνους είναι επίκαιρο όσο ποτέ!

Αυτόνομη Πατριωτική Κίνηση Τριπόλεως "Δούρειος Ίππος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου