Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Δελτίο τύπου της Αυτόνομης Πατριωτικής Κίνησης Τριπόλεως «Δούρειος Ίππος»: Η υπάλληλος του ΔΝΤ Μιράντα Ξαφά είναι ανεπιθύμητη στην πόλη μας!

Δελτίο τύπου της Αυτόνομης Πατριωτικής Κίνησης Τριπόλεως «Δούρειος Ίππος»

Η υπάλληλος του ΔΝΤ Μιράντα Ξαφά είναι ανεπιθύμητη στην πόλη μας!


Συμπατριώτες, σήμερα που η Πατρίδα μας μετράει περισσότερους από 5.000 νεκρούς λόγω αυτοκτονιών, εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους και την απόγνωση να κυριαρχεί στις Ελληνικές οικογένειες κάποιοι υπάλληλοι του ΔΝΤ έχουν το θράσος να εμφανισθούν στην πόλη μας και να προκαλέσουν τα συναισθήματα του λαού μας. 


Έτσι λοιπόν όπως πληροφορηθήκαμε στις 21.03.2014 και ώρα 18.30 στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (ντροπή σε αυτούς που την κάλεσαν) θα φιλοξενηθεί η Μιράντα Ξαφά που αφού τέλειωσε τις σπουδές της στην Αμερική (που αλλού) εργάστηκε στο ΔΝΤ ως αντιπρόεδρος και συνέβαλλε στην οικονομική ισοπέδωση των λαών της Νοτίου Αμερικής. 






Το 91 - 93 εργάστηκε για τον Μητσοτάκη της ΝΔ την εποχή που οι αποκρατικοποιήσεις και η επέλαση του νεοφιλελευθερισμού διέλυαν τον οικονομικό/βιομηχανικό ιστό της χώρας και τα πάντα ξεπουλιόνταν αντί πινακίου φακής στο αδηφάγο κεφάλαιο. Αφού πέρασε έναν καιρό από την Solomon Brothers την οποία κατέχουν Σιωνιστικοί κύκλοι διορίστηκε από τους ανθρώπους του Σημίτη ως εκπρόσωπος της χώρας στο ΔΝΤ! Είναι το ίδιο πρόσωπο που πρότεινε να μπει λουκέτο στις αμυντικές βιομηχανίες της χώρας,  ενώ το 2011 εισηγήθηκε την απόλυση 200.000 ατόμων καθώς και το κούρεμα όλων των καταθέσεων. 


Συμμετείχε η ίδια στην οικονομική υποδούλωση της Αργεντινής αφού μαζί με τα γεράκια των ΗΠΑ σχεδίασε την τακτική για την «σωτηρία» της οικονομίας και φυσικά κατέληξαν όλα τα σχέδια τους σε παταγώδη αποτυχία. Τέλος έχει συμμετάσχει στα συνέδρια των πιο ισχυρών τραπεζιτών στην Βιέννη στο πλευρό του γνωστού Soros, είναι μέλος της «Δράσης» του Στέφανου Μάνου και τακτική προσκεκλημένη του ΕΛΙΑΜΕΠ που το χρηματοδοτούν εκδοτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα.


Τι άλλο περιμένεις Ελληνικέ Λαέ για να εξεγερθείς; Σου πήραν την ψυχή, σου πήραν τα παιδιά σου, σου πήραν το σπίτι σου! 


ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ λοιπόν την 21η Μαρτίου στις 18.30 στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για να δώσουμε να καταλάβει η Μιράντα Ξαφά ότι στην Τρίπολη είναι ανεπιθύμητη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου