Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Δελτίο τύπου της Αυτόνομης Πατριωτικής Κίνησης Τριπόλεως «Δούρειος Ίππος» σχετικά με την επίσκεψη Σταθάκη στην Τρίπολη.


Σε μια επίδειξη πολιτικού θράσους ο κ. Σταθάκης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται στην πόλη μας σήμερα για να μιλήσει σε μια εκδήλωση της «Μαντινειακής Συμπολιτείας» σχετικά με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Αυτοί λοιπόν που αποδέχτηκαν και υπέγραψαν στις αρχές της δεκαετίες του ’90 όλες τις διαταγές των Βρυξελλών και του κεφαλαίου, που  υπάκουσαν πιστά στα κελεύσματα του καπιταλισμού - για αυτό άλλωστε δημιουργήθηκε διαχρονικά η σοσιαλοδημοκρατία - θέλουν να μας μεταδώσουν τα φώτα τους … για να μας «αλλάξουν τα φώτα» όταν ο «κυρίαρχος λαός» τους δώσει απλόχερα το παντεσπάνι της εξουσίας. 


Σε μια επίδειξη ειλικρίνειας … ο εν λόγω κύριος μιλώντας σε δημόσια συζήτηση, με θέμα που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολέμιος της δραχμής, δεν τίθεται από τον ΣΥΡΙΖΑ θέμα επιστροφής στη δραχμή. Ουσιαστικά δεν τέθηκε ποτέ το θέμα αυτό ούτε στην Ευρώπη, παρά τα φοβικά σύνδρομα, ούτε βέβαια τίθεται τώρα». 

Ας μας εξηγήσουν οι φωστήρες του ΣΥΡΙΖΑ πως από την μια οι συνιστώσες των ακροαριστερών δυνάμεων το παίζουν «ενάντια στον καπιταλισμό» και από την άλλη οι ηγέτες του κόμματος της Κουμουνδούρου αρνούνται την πρόταση για την κυριαρχία ενός εθνικού νομίσματος που είναι κίνηση εθνικής ανεξαρτησίας και θα μας βγάλει από την γκιλοτίνα του γερμανικού καπιταλισμού και της Μέρκελ η οποία στα νιάτα της υπηρέτησε τις δυνάμεις της αντικατασκοπείας της κομμουνιστικής Ανατολικής Γερμανίας και σήμερα  υπηρετεί το ίδιο πιστά το κεφάλαιο και τις πολυεθνικές.

Πρόσφατα μάλιστα ο εν λόγω κύριος δήλωσε «Αν ισχύσει η σημερινή φορολογία και πατάξουμε τη φοροδιαφυγή, θα έχουμε μεγαλύτερα έσοδα. Δεν θα αλλάξουμε κανένα φορολογικό συντελεστή. Τα έσοδα θα αυξηθούν και η φοροδιαφυγή θα φέρει έσοδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα το κάνει αυτό» προκαλώντας τριγμούς στα θεμέλια του οικοδομήματος που έχει αριστερή προέλευση αλλά καπιταλιστική δομή και ρητορική.

Τέλος ας μας ενημερώσουν οι τοπικοί υπεύθυνοι του ΣΥΡΙΖΑ και της «Μαντινειακής Συμπολιτείας» που έσπευσαν να φέρουν στην πόλη τον υπαρχηγό του Τσίπρα αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα σχετικά με τις κατηγορίες εναντίον του κ. Σταθάκη για ατασθαλίες εκατομμυρίων από το 1996 έως το 2004 στο Πανεπιστήμιο Κρήτης καθώς και για το χαρτοφυλάκιο σε αμοιβαία κεφάλαια που διαθέτει ύψους 426.000 ευρώ σε επενδυτικούς κολοσσούς όπως η JP Morgan και η Black Rock.

Να σημειωθεί για όσους δεν το γνωρίζουν ότι η τελευταία είναι μεγαλομέτοχος της Σιωνιστικής εταιρείας χρυσού El Dorado η οποία μέσα από διαδικασίες που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας και προκάλεσαν τις αντιδράσεις χιλιάδων Ελλήνων έχει εμπλακεί στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Ως εδώ τα ψέμματα! Κανείς από την τοπική κοινωνία δεν αντέδρασε στην παρουσία της Μιράντας Ξαφά στην Τρίπολη, κανείς δεν αντιδρά στην παρουσία του Σταθάκη που ενισχύει έμμεσα  με τις απόψεις του και τις δηλώσεις του το καταστροφικό έργο της κυβέρνησης Σαμαρά! Οι μάσκες έπεσαν και οι πάντες θα κριθούν στο κοντινό μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου